Villabadet

Författare: Elever från Ladubacksskolan åk 5
2000-talet
Spara
Den här artikeln är en del av projektet KulturarvsberättARna där barn och unga från Västmanland utforskar och delar med sig av sina berättelser. Hör deras viktiga röster!

Jag valde villabadet för att jag tycker om att bada där och tycker om att sitta i träden där i närheten av villabadet. Platsen kan jag vara med vänner och håller på med mobilen när jag är ensam. Trädet jag brukar vara vid kallar jag för Mitt träd för jag inte vet vad annars jag ska kalla det. När jag var på villabadet och skulle bada senare på natten såg jag personer skjuta ankor som var där och sa att dom skulle snart lämna och råka hålla saken dom sköt med mot oss men inte sköt.

Det är ett träd vid villabadet som jag brukar hänga på. Det ligger över vattnet, jag brukar chilla där, tex kolla på mobilen o så. Jag tror platsen har funnits rätt länge. En gång var jag och gick vid villabadet och skulle sätta mig o vila på en bänk, och det var då jag hittade denna plats. Och sen dess har jag varit där jätte mycket. En gång höll jag på att ramla ner i vattnet för jag ville se hur långt ut i trädet man kunde klättra.