Ladubacksskolan

Författare: Elever från Ladubacksskolan åk 5
2000-talet
Spara
Den här artikeln är en del av projektet KulturarvsberättARna där barn och unga från Västmanland utforskar och delar med sig av sina berättelser. Hör deras viktiga röster!
Min plats ligger på Ladubacksskolan. År 1982 byggdes idrottshallen på Ladubacksskolan. Idrottshallen är en viktig plats för mig för att när jag har idrott får jag mycket energi och då klarar jag mig hela dagen. Min idrottslärare är en bra idrottslärare. Jag valde denna platsen för jag växte upp där. Varje tisdag och torsdag har vi idrott. Min idrottslärare jobbar på andra skolor, inte bara Ladubackskolan. Varje höst brukar vi åka skridskor och på våren har vi simning och orientering.
Ladubacksskolan byggdes år 1982. Ladubacksskolan är en F-5 skola som ligger i den norra delen av Arboga. Skolan har blivit tillbyggd flera gånger. Skolan har tre fritidshem. Skolan har en stor skolgård med grusplan, bandyplan stora gräsområden och en nybyggd motorikbana. Det är nära till skogen, vilket ofta utnyttjas. Skolan har lärt mig multi, divi, plus, minus, uppställning och grader. Mina vänner går där och jag har skapat många underbara minnen med mina vänner och lärare. Tack!
Ladubacksskolan är en skola där jag går. På sommaren brukar jag vara där med mina kompisar. När vi är där så brukar vi spela king och snacka. Skolan byggdes år 1982 och den har blivit ombyggd flera gånger.