Krugen

Författare: Elever från Ladubacksskolan åk 5
2000-talet
Spara
Den här artikeln är en del av projektet KulturarvsberättARna där barn och unga från Västmanland utforskar och delar med sig av sina berättelser. Hör deras viktiga röster!
Krugen ligger bakom Vasahallen. Vi brukar spela fotboll på Krugen. Det är en fotbollsplan alla får vara på. Det är roligt att vara där med vänner. Jag trivs där och tycker det är roligt.
Det ligger bakom Vasahallen och det heter Krugen. Jag och mina kompisar spelar fotboll. Det har funnits i 7 år tror jag. Jag hittade stället när jag började spela innebandy. En gång så sköt jag ett skot på mål sköt jag i tian och ner på min kompis huvud och in i mål. Det är ett ställe som jag älskar nu och vara med mina kompisar och spela fotboll.
Den här platsen ligger bakom en innebandyhall. Platsen kallas för Krugen. Jag och mina kompisar spelar fotboll på den platsen och jag tror att platsen har funnits i 5 år. Jag cyklade förbi Krugen en gång och då hittade jag platsen och där gjorde jag ett snyggt mål.
Krugen är en plats som ligger mellan Vasahallen och Vasagymnasiet. Det är en fotbollsplan som alla får vara på när de vill. Jag hittade Krugen när jag åkte förbi. Jag åker till Krugen för att jag gillar och köra fotboll och det är roligt att vara med vänner där.
Krugen är en plats som jag och mina kompisar brukar spela fotboll på. Det är kul att spela fotboll där och det tycker nog mina kompisar också. Vi brukar dela upp i två lag och sedan spela. Desto fler desto bättre och desto roligare. Jag har jättenära till Krugen för den är typ 100-200 meter från mitt hus.